Herfølgehallen er stadig et lokal forankret samlingspunkt for områdets borgere/sportsudøvere i alle aldre.

Herfølgehallen

Sikkerheden i Herfølgehallen er optimal og i overensstemmelse med myndighedernes krav samt optimale forhold for brugerne i forbindelse med ophold og aktiviteter i hallerne eller aktiviteter i selskabslokalet

 

  

 

 

 

Herfølgehallen - Virksomhedsplan

Herfølgehallen blev bygget i 1990-91 på initiativ af Herfølge Gymnastikforening, Sædder Idrætsforening, Herfølge boldklub og Herfølge Erhvervsforening der repræsenterede over 2000 aktive idrætsudøvere i den sydlige del af Køge kommune.

Læs mere

Sidste nyt

Herfølgehallen holder julelukket fra den 20. december 2020 til den 2. januar 2021 - begge dage incl. Færre må samles Regeringen og myndighederne er kommet med en række nye tiltag i lyset af, at antallet af corona-smittede stiger. Det betyder blandt andet: I hele landet er forsamlingsforbuddet fra mandag d. 26/10 sænket til 10 personer. Grænsen er dog stadig 50 personer for idræts- og foreningsarrangementer uden overnatning for børn og unge under 21 år Det anbefales, at sociale arrangementer, byfester og lignende arrangementer aflyses. Max 10-reglen gælder ikke for forsamlinger, hvor deltagerne i det væsentlige sidder ned på faste pladser og med retning mod talerstol/podie. Her er reglen fortsat max. 500 og et arealkrav på 2 m2 pr. deltager. Max 10-reglen gælder ikke for f.eks. børnehaver og skoler, heller ikke de arrangementer for børnehaver og skoler, som foreninger står for. Der er krav om brug af mundbind på steder, hvor der serveres mad eller drikkevarer til indtagelse på stedet, dvs. også i cafeterier i haller og klubhuse. Fra torsdag d. 29/10 er der ligeledes krav om mundbind de steder, hvor offentligheden har adgang. Det gælder blandt andet i detailhandelen, kulturinstitutioner og indendørs idrætsfaciliteter.

Læs mere